Rty

Kontura rtů se stínováním
Jedná se o zvýraznění kontury rtů, směrem dovnitř je odstín světlejší.

3D tetování rtů 
Při této technice se používá více druhů odstínů (až 5 odstínů). Pro zvýraznění 3D efektu je kontura rtů nejtmavším pigmentem. Zbytek povrchu je tetován světlejšími pigmenty.

Můžeme tuto techniku nejčastěji použít u rtů s asymetrií, s nepřesným obrysem, u bledých rtů. Jsou potřeba dvě návštěvy. Při první zvýrazníme obrys rtů a při druhé vyplníme celé plochy.

Aquarel lip – stínování rtů
Jemně stínované rty, které nemají ohraničenou konturu rtů. Pigmenty jsou přirozené tlumené odstíny, které se po povrchu rtů stínují, na pohled rty vypadají výrazné, jako po použití lesku na rty. Tato metoda je pro ženy s bledými rty.

Přírodní rty – naturelle
Podtrhuje přirozené, plné a hezky tvarované rty s jemným nádechem nenápadných odstínů. Naturalle rty jsou vhodné pro klientky, které chtějí napravit jemnou nerovnost barev, aby rty byly výraznější a jemnější, bez narušení přirozeného tvaru s decentní barvou rtů.

Efekt rtěnky
Tento moderní styl zvýraznění rtů je pro klientky, které chtějí změnit tvar a přirozenou barvu rtů. Pigment je nejvíce podobný oblíbené rtěnce klientky. Rty s touto technikou vypadají opticky větší a sexy.